Wednesday, October 8, 2008

KACIP FATIMAH MANJAKANI plus - untuk remaja/isteri


KHASIAT

Dalaman yang sentiasa muda.
Mengetat dan mengecutkan rahim.
Meningkatkan rangsangan bersama suami.
Memberikan kepuasan kepada pasangan.
Mengeratkan hubungan suami isteri.
Memudahkan kepuasan untuk para isteri.
Mengawal senggugut.
Mengawal kesihatan ‘tombong’ wanita.
Mengatur peredaran haid yang tidak menentu.
Membantu mengawal ‘turun darah’ yang tidak berhenti.
Mengelakkan rengat-sakit diperanakan selepas bersalin.
Menghilangkan keputihan, lendir.
Memulihkan luka-luka dalam vagina.
Mengelak kegatalan vagina yang tidak menyelesakan.
Menguatkan/ mengecutkan urat saraf rahim.
Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina.
Membuang angin dalam badan.
Menghilangkan sebu-sebu dan senak perut yang tidak selesa.
Menetapkan kedudukan rahim pada tempatnya.
Mengurangkan risiko sembelit dan buasir.
Menghilangkan sakit-sakit badan.

BAHAN-BAHAN:
Kacip Fatimah, Manjakani, Kayu Serapat, Cekur, Jerangau.

CARA PENGGUNAAN


2 biji 2 kali sehari sebelum makan.

***TESTIMONI

HARGA


RM 30/35 + pos RM6(W.M)/ RM9(E.M) (80 kapsul)
USD15 termasuk pos (International)
Flowers

11 comments:

nor said...

salam kak muna, sy nk tanye.. klu sy menyusu bdn, blh ker sy ambik kacik fatimah n sihat wanita sekaligus? takut panas & risau klu susu kering. TQ

Munaliza said...

salam..
alhamdulillah stkt ni ia lg bantu bykkn susu dan kurangkan hanyir susu. lihat testimoni ye. tq

The Fallen said...

salam kak muna, apakah produk muna asy syifa untuk wanita yang dah kahwin dan mengalami masalah haid berpanjangan.

maktok sarah said...
This comment has been removed by the author.
maktok sarah said...

the fallen: masalah saya sama dgn puan. saya makan kacip fatimah dan sihat wanita, alhamdulillah dah ok period kembali normal dan badan makin kuat

xstreetxmia said...

akak muna..
Saye belum berkahwin... haid saya ni... lambat betul datang. Hari tu lepas dua tahun baru datang...sekarang dah setahun tak datang balik. Saya pun confused... Kacip fatimah manjakani ni boleh ke utk orang belum berkahwin makan?? Sebab mak saye kate takut nanti rahim terlebih kecut. Pastu saya risau nanti kalau haid tak datang, kahwin nanti tak dapat zuriat. Akak boleh bg suggestion? Terima kasih.

Munaliza said...

salam xstreet
bole makan kacip dan swanita utk atasi mslh period..once dah o.k, hanya penerusan kpd s.wnta shj bg ank dara. tq

kukugelas said...

Salam.. kak, saya br kahwin, n masalh haid ni kdg2 ok, kdg tk ok.. bila dh kahwen makin teruk lak, saya alami haid 2bln sekali n bila haid minggu pertama akan kuar sikit2 jer, minggu ke2 akan kuar terlalu byk sampai bole bocor, then minggu ke 3 akan sikit tp berpanjagan,. slagi tk consume ubt hormon slagi tu tkkn berhenti pendarahan,.. saya dh buntu la..

kukugelas said...
This comment has been removed by the author.
snzgalleryshop said...

assalamualaikum kak muna..
saya nk tanya klu saya ada masalah hormon prolaktin (breast saya keluar susu) bolehkah saya mengambil produk ini?saya da berkahwin selama 4 thn tetapi msh belum dikurniakan zuriat lg.Period saya juga tidak menentu disebabkan masalah hormon tersebut.Harap dapat penjelasan dr kak muna.TQVM.

Aini Abd Rahman said...

saya amat berminat dan tercari-cari produk kacip fatimah manjakani plus, bagaimanakah cara untuk saya mendapatkan produk ini di Kuantan,
Pahang?